Search for brussel

brussel
Homepage Haven van Brussel. Group. Group. Group. Bitmap. Group. Group. Group. Group. Group.
Het kanaal is de slagader die het hart van de stad laat kloppen.DeHavenvan Brussel geeft iedereen een waaier van milieuvriendelijke mogelijkheden, vrije tijd en sport.Voor alle bedrijfssectoren, alle smaken, alle leeftijden.De haven is diversiteit, diversiteit is Brussel en Brussel is leven.
Nieuws uit Brussel en de beste cultuurtips BRUZZ. culture.
justitie 1664447848 Updated: 30/09/2022 - 14 u 43. Tom Decorte is criminoloog en drugexpert, hij pleit voor decriminalisatie en legalisatie van drugs in België: 'We' zien dat bestraffing van druggebruik geen impact heeft op gebruikspatronen.'.' Dealen met drugs 4: Gate, de toegangspoort tot reguliere zorg voor drugsverslaafden. In deurportieken, metrogangen en parkeergarages; steeds vaker word je er geconfronteerd met mensen die harddrugs gebruiken. BRUZZ brengt de drugproblematiek in kaart met de reeks Dealen met drugs. Brusselse politici over zichtbaardere drugs: 'Hulpverlening' schiet tekort. In hun voorstellen om de zichtbaarheid van drugsgebruik in de hoofdstad terug te dringen, houden Brusselse politici vooral vast aan klassieke recepten. KIJKTIP Bekijk de vierdelige reeks 'Dealen' met Drugs'' waarin BRUZZ de drugproblematiek in Brussel in kaart brengt. Anas Messaoudi wint zevende boksgala All Eyez on Brussels. Anas Messaoudi heeft zaterdagavond in de ULB Erasmus-sporthal in Anderlecht niet zonder moeite zijn veertiende overwinning in evenveel kampen geboekt. Rebel van Adil El Arbi en Bilall Fallah beleeft Belgische première. Onder ruime belangstelling is zaterdagavond Rebel, de nieuwste film van het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah in Belgische première gegaan in Brussel. RWDM verliest met 2-1 van Lommel.
Muntpunt bibliotheek informatiehuis ontmoetingsplek venster op brussel.
Dat kan door het formulier op deze pagina in te vullen. Wie weet komen we dan naar jou toe en beland je op de website! Aangenaam Verrast is een initiatief van de Vlaamse overheid - Coördinatie Brussel. Mis geen enkele activiteit.
Het weerbericht voor Brussel - KMI. Ephemeride. Neerslag. Zwaarbewolkt maar droog weer. Deels bewolkt en droog weer. Vrij zonnig en droog weer. Vrij zonnig en droog weer. Deels bewolkt en droog weer. Zonnig en droog weer. Helder en droog weer. Helder en d
Werken bij het KMI. Contactgegevens Instagram Facebook Twitter. Het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België levert betrouwbare diensten gebaseerd op onderzoek, innovatie en continuïteit. Omdat het KMI een ecodynamisch instituut is, kreeg het een 3-sterren ECO-label en een EMAS milieumanagementsysteem certificatie.
Koninklijk Paleis te Brussel De Belgische Monarchie.
Koninklijk Paleis te Brussel. Samen met het Paleis der Natie, zetel van het Federaal Parlement dat aan het andere uiteinde van het Warandepark is gevestigd, symboliseert het Koninklijk Paleiste Brussel in zekere zin de grondwettelijke monarchie. Het Koninklijk Paleis te Brussel is de administratieve residentie en de voornaamste werkplaats van de Koning.
Startpagina - Dienstencheques Brussel.
Met de login en het wachtwoord die u kreeg in uw bevestigingsmail van uw inschrijving kan u verbinding maken met uw Beveiligde Zone en met uw app. Bent u ze vergeten of verloren? Dat kan u oplossen! Wat kan ik doen met de app Dienstencheques Brussel?
Brussel voor beginners.
handig om te weten. Brussel voor beginners. Brussel is de hoofdstad van België. De gemeente Brussel zelf is slechts de vijfde stad van België als je kijkt naar het inwoneraantal nog geen tweehonderdduizend. Het totale Brussels Hoofdstedelijk Gewest is echter een flinke metropool met ongeveer 1,2, miljoen inwoners. Als men het over Brussel heeft, heeft men het in het algemeen over dit gewest of zelfs over de agglomeratie Brussel die de grenzen van het gewest overschrijdt.
UiT in Brussel.
Highlights in Brussel. UiTinBrussel schuift een aantal evenementen in Brussel naar voren. Trek je stoutste wandelschoenen aan en verken de stad op eigen houtje. UiTinBrussel stelt enkele spraakmakende tentoonstellingen voor. Expo in Brussel. Brussel voor scholen. Over UiT in Brussel.
Brussel Mobiliteit.
Mobility Management Training. Netwerkgroep Mobility Managers Brussels. Steun voor hinder door wegenwerken. Challenge 'Naar' het werk zonder mijn auto. Naar het werk zonder mijn auto. The Bike Project. Scholen en mobiliteit. Steun bij mobiliteitsacties. Fix my street. news Verkeershinder in en rond Brussel door werken.
Dé 37 x bezienswaardigheden in Brussel wat te doen zien?
Enkele topstukken uit de collectie Chinees exportporselein werden tentoongesteld in de China-zalen van het Jubelparkmuseum. Shoppen in de Nieuwstraat. Naast de vele bezienswaardigheden die Brussel te bieden heeft, komen heel wat mensen, inclusief ikzelf, naar Brussel om een namiddagje te shoppen.
Leefmilieu Brussel.
COVID-19: Bekijk alle info en maatregelen in verband met de crisis. Energiepremies en renovatiepremies worden RENOLUTION-premies. Het Brussels Gewest verhoogt zijn steun voor de installatie van zonnepanelen. De LEZ blijft evolueren in Brussel in 2022. 100 jaar, dat moet gevierd worden!
Brussels Agentschap voor Bedrijfsondersteuning Welkom hub.brussels.
Jouw professionele activiteiten hebben een impact op Brussel? hub.brussels, het Brussels Agentschap voor Bedrijfsondersteuning, biedt ondernemers een breed scala aan gratis advies, diensten en tools om je project tot een goed einde te brengen! hub.awards2022: het publiek kan nu stemmen!

Contact Us