Resultaten voor tandarts

tandarts
Tandarts Kruisem - Zingem - tandwerk.be.
Dankzij een regelmatige controle bij Tandwerk blijven je tanden gezond en voorkom je tandschade. Tijdens deze controle onderzoeken we het volgende: De tandarts kijkt eerst. Implantaat: niet te onderscheiden van een echte tand. Heb je een of meer tanden verloren?
Tandarts Kortrijk - Dente.
Hierna trok hij naar Barcelona waar hij in 2009 afstudeerde als algemeen tandarts aan de Universitat Internacional de Catalunya. In zijn laatste jaar ging hij op Erasmus naar Gent, sinds 2010 woont hij in België. Liesbet Verhiest is afgestudeerd als algemeen tandarts in 2006 aan de KU Leuven.
Tandarts - Wikipedia.
Voor een specialisatie tot kaakchirurg is in België en Nederland zowel het arts- als het tandartsdiploma vereist. Huidige praktijk bewerken brontekst bewerken. Om in België het beroep te mogen uitoefenen, moet de tandarts door het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering RIZIV worden erkend.
Tandartsen Gemeente Zandhoven.
Medische Psychische hulpverlening. Tandarts van wacht weekends en feestdagen van 9 tot 18 uur: 0903 39969 www.tandarts.be/wachtdienst. 03 484 53 80. 03 484 59 09. 03 484 44 10. 03 484 32 23. 03 484 61 16. 03 484 61 16.
Tandarts - gebitBeele PietNinove.
Tandarts Piet Beele aan de Geraardsbergsestraat 54 in het centrum van Ninove Oost-Vlaanderen biedt u als tandheelkundige 30 jaar ervaring met gaatjes en gecompliceerde kronen, bruggen of protheses. Dus als u op zoek bent naar een goede tandarts, neem dan contact met me op.
T3 Dental Clinic l Tandarts Knokke-Heist.
Door een nauwe samenwerking tussen Wim en de algemene tandarts, krijg je als patiënt een hoogwaardige en comfortabele zorg in de vertrouwde omgeving van onze praktijk. Amir studeerde in 2004 af als tandarts aan de ULB te Brussel en specialiseerde van 2008 tot 2011 in de Endodontologie aan de UGent.
All Dent Tandartspraktijk Hasselt.
Vrijdag 9u00 - 13u, 14u - 16u00. Welkom - Tandarts Hasselt All Dent. Welkom op de website van tandartspraktijk All Dent te Kermt, Hasselt. All Dent beschikt over een modern ingerichte praktijk in het centrum van Kermt, uitgerust met de laatste nieuwe apparatuur en technieken.
Home.
Sinds méér dan 20 jaar kan U bij ons terecht voor Uw mondzorg. Als algemeen tandarts met postgraduate vorming in esthetisch tandheelkunde en endodontologie wortelkanaalbehandelingen wordt Uw gebit op punt gezet en opgevolgd met de hoogste zorg. Hierbij beschikken we over de modernste technologie en de nodige actuele know-how.
Tandartsen CM.
Home Voordelen Ziekte en behandeling Tarieven en terugbetalingen. Tandartsen: tarieven 2022. De overzichten geven de honoraria en terugbetalingstarieven weer van vaak voorkomende prestaties. Informatie over andere prestaties krijg je op eenvoudig verzoek of kun je opvragen bij de plaatselijke CM-consulent. Sommige personen met een laag inkomen hebben recht op de verhoogde tegemoetkoming en krijgen meer terugbetaald. Jongeren krijgen tot de achttiende verjaardag de gewone tandzorg, bijvoorbeeld een mondonderzoek of het vullen van gaatjes, in principe volledig terugbetaald orthodontie valt niet onder de gewone tandzorg. Uitzonderlijk kan een geconventioneerde tandarts voor drie types materiaal een toeslag aanrekenen bij tandvullingen en/of wortelkanaalbehandelingen, mits je je geïnformeerde toestemming geeft.
Onze tandartsen - Tandarts Roeselare - TANDENS.
Ook liep hij stage aan de TU Dresden, Duitsland. Voorheen was hij werkzaam in een multidisciplinaire praktijk te Torhout.Voor Thibault staat een goede communicatie tussen tandarts en patiënt centraal.Binnen de praktijk legt hij zich onder andere toe op prothetische tandheelkunde.
Benedenti Tandarts Kontich - Evident Praktijk.
Benedenti Tandarts Genk. Benedenti Tandarts Herentals. Benedenti Tandarts Kontich - Evident. Benedenti Tandarts Mechelen - Artedenti. Benedenti Tandarts Rotselaar. Benedenti Tandarts Tienen. Benedenti Tandarts Vlimmeren. Benedenti Tandarts Vrasene - Amodentis. Kroon- en brugwerk. Tandarts of student? Copyright 2022 Benedenti groep.
Tand- en Mondzorg Overmere - uw tandarts in Overmere.
Vrijdag: 08u00 - 17u30. We zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag van 08u30 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u30 en op vrijdag van 7u30 tot 13u00 en van 14u00 tot 17u30. Maak nu een afspraak.

Contacteer ons